Wellness (max 12 pers.), massages en behandelingen opnieuw mogelijk!
+32 3 775 86 23
Boost ritueel

Deze behandeling bestaat enerzijds uit een relaxerende massage van de rug en benen en anderzijds uit een verfrissende gelaatsreiniging met ontspannende massage van gelaat, nek en schouders. Tijdens de verzorging gaat de huid intens hydrateren door een voedende pakking van de handen of voeten.

€ 75
60’ min.
Reserveer
Boost Deluxe belevenis

Deze Deluxe belevenis omvat een relaxerende massage van de rug met aromatische kruidenolie en een gelaatsverzorging. Het serum van de gelaatsverzorging wordt aangepast aan uw huidtype en geeft zowel een zuiverend, hydraterend als anti-aging effect. Daarbovenop kan u kiezen voor een voedende pakking van de handen of de voeten waarbij de huid gaat hydrateren.

€ 89
75' min.
Reserveer
Body & Mind arrangement

Warm volledig op tijdens een relaxerende diepte massage van de rug met de hot stone therapie. Gevolgd door een intense voedende pakking van de rug. Ook het gelaat krijgt een verkwikkende mini boost reiniging met een anti-stress massage van het gelaat, de hoofdhuid en nek. Het ideale arrangement om volledig tot rust te komen zowel geestelijk als lichamelijk.

€ 75
60’ min.
Reserveer
Vitamine C Detox arrangement

Een lichaamspeeling, pakking, voetmassage en gelaatsverzorging op basis van vitamin C. Een ware vitaminekuur voor je lichaam en gelaat. De vitamine C geeft aan het lichaam energie en vitaliteit. Voedt en hydrateert je huid. Het resultaat is een zachte, goed gehydrateerde en stralende huid.

€ 115
90’ min.
Reserveer
Anti cellulitis arrangement

Dit is een lichaamsverzorging waarbij een peeling, serum en pakking wordt aangebracht op de zone die u wenst. Tijdens de pakking kan u genieten van een ontspannende gelaats-en hoofdhuidmassage. Aanbevolen voor vrouwen die te maken hebben met cellulitis en die opnieuw vorm willen geven aan hun silhouet om hun schoonheid en de balans van hun lichaam te herwinnen.

€ 89
60’ min.
Reserveer
VIP belevenis

We zorgen voor een babyzachte huid met de volledige lichaamspeeling op basis van zeezout en arganolie,
waarna een verstevigende massage van de rug en benen volgt met shea butter. Daarna volgt een verkwikkende gelaatsverzorging aangepast aan uw huidtype, met een ontspannende gelaats- en hoofdhuidmassage. De handen krijgen een intense voedende pakking. Deze belevenis is werkelijk één die je nooit zal vergeten!

€ 135
120’ min.
Reserveer