We zijn gesloten
+32 3 775 86 23
Met producten van Germaine de Capuccini
"Take a deep breath and enjoy your stay"
Reserveer
Een volledige lichaamsmassage in duo-vorm
Volledige lichaamsmassage waarbij we de bloedcirculatie gaan stimuleren en de afvalstoffen gaan afvoeren. Vermoeiende en gespannen spieren worden verlicht. Deze massage is geschikt voor iedereen met pijn of blokkades, maar ook voor iedereen die een diep onstpannende massage wil krijgen.
€ 79,50 p.p.
55' min.
Reserveer
Relaxerende lichaamsmassage
Volledige lichaamsmassage, waarbij we de bloedcirculatie stimuleren en afvalstoffen afvoeren. Vermoeide en gespannen spieren worden verlicht. Deze massage is geschikt voor iedereen met pijn of blokkades, maar ook voor iedereen die een diep ontspannende massage wil krijgen.
€ 79,50
55' min.
Reserveer
Thaise voetreflexologie
Bij voetreflextherapie worden de reflexpunten op de voeten gestimuleerd. Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met de reflexzones op de voeten en dit heeft een rustgevende en therapeutische werking op het hele lichaam.
€ 81
55’ min.
Reserveer
Massage en gelaatsverzorging
Relaxerende massage van de rug en benen. Daarna geniet je van een verzorging van het gelaat met producten van Germaine De Capuccini.
€ 85
55’ min.
Reserveer
Traditionele Thaise massage
Een droge massage (zonder olie) volgens eeuwenoude traditionele technieken. Deze drukking technieken verhelpen en voorkomen zowel lichamelijke als psychische klachten. Het verbetert de geestelijke alertheid, doordat de massage geest en lichaam ontspant Na een Thaise massage ben je zowel ontspannen als energieker. Daarbovenop verbetert deze behandeling de bloedcirculatie, spijsvertering en ademhaling.
€ 85
55’ min.
Reserveer
Hot Stone massage
De Hot stone therapie is een warmte massage en een pure weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie. Door de druk van de stenen ontstaat er een ontspannend effect op de spieren. De mix van warmte en aroma’s vergroot het gevoel van welzijn en zorgt ervoor, dat je volledig kunt ontstressen.
€ 85
55’ min.
Reserveer
Hydrating shea butter massage
Shea butter wordt gewonnen uit de noten van de Karité boom en groeit in de Afrikaanse Savanne. De boter is rijk aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen. Ideaal dus voor een droge huid! Deze massage wordt ook geadviseerd bij allerlei huidproblemen zoals psoriasis, littekens, pigmentvlekken, eczeem, zwangerschapsstriemen en pijnlijke spieren.
€ 89
55’ min.
Reserveer
Thaise aroma massage
Bij deze drukpuntmassage wordt gebruik gemaakt van aromatische oliën. Deze oliën zorgen voor nog meer ontspanning van lichaam en geest. Het vermindert de druk op zowel de spieren als de zenuwen. Jouw lichaam keert dan terug naar een ontspannen toestand en je zal je bevrijd voelen van alle opwinding.
€ 89
55’ min.
Reserveer
No stress candle massage
Onthul je met vrede en harmonie door middel van deze originele massage met gouden druppels van een warme kaars. Wanneer de druppels over je lichaam glijden, zal je een ogenblik van diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning beleven. De huid wordt elastisch, voelt zijdezacht aan en ruikt naar een aangenaam aroma. De huid is na de behandeling volledig gehydrateerd en gevoed.
€ 89
55' min.
Reserveer
Luxe lichaamspeeling & massage
Tijdens deze peeling en relaxerende massage geniet je van een diepe reiniging van de huid. Dankzij de verzorgende eigenschappen van shea butter wordt je huid zacht en soepel, waardoor de elasticiteit van de huid verbetert
€ 89
55' min.
Reserveer
Golden detox massage
Kom tot rust tijdens deze ontspannende massage en waan je in Marokkaanse sferen. Met warme muntkompressen wordt het lichaam volledig opgewarmd en de poriën geopend. De Arganolie, ook wel het Marokkaanse goud genoemd, zorgt voor een intense voeding van de huid. Arganolie is rijk aan vitamine E, een krachtig antioxidant. Vitamine E doet wonderen voor de huid en staat erom bekend dat het huidveroudering tegengaat.
€ 99
55’ min.
Reserveer