We zijn gesloten
+32 3 775 86 23
Ontdek onze nieuwe oncologische verzorgingen bij Boost wellness. Helaas komen we in deze tijd steeds vaker in aanraking met kanker gerelateerde diagnoses. De medische behandelingen die het lichaam moet ondergaan tijdens deze stressvolle periode zijn erg zwaar en zorgen voor veel veranderingen in de huid, nagels, haren,... Daarom willen we graag een momentje ontspanning bezorgen met oog voor ieders bijzonderheden. Elke oncologische verzorging heeft vooraf een intake sessie, op die manier kunnen we ieders unieke bijzonderheden bespreken. De verzorgingen worden uitgevoerd door iemand met IFPC certificaat. Dit is een opleidingsinstituut dat gediplomeerde dienstverleners opleidt zodat ze zich beter kunnen richten naar personen met een specifiek zorgprofiel waaronder kanker of een neurologische aandoening.
Reserveer
Herbalancerings gelaatsverzorging
Met respect voor de huid en haar eventuele problemen, ontvang je een professionele verzorging op maat die jouw huid de nodige ‘boost’ geeft om opnieuw te stralen.
€89 p.p.
60 min.
Reserveer
Herbalancerings gelaatsverzorging met basis make-up
Met respect voor de huid en haar eventuele problemen, ontvang je een professionele verzorging op maat die jouw huid de nodige ‘boost’ geeft om opnieuw te stralen. Met basis make-up.
€ 124 p.p.
60 min.
Reserveer
Herbalanceringsmassage
Heerlijke zachte lichaamsmassage die volledig is aangepast aan de gevoelige huid door de medische behandeling. Met deze verzorging streven we naar het opnieuw in balans brengen van lichaam en geest.
€ 79 p.p.
60 min.
Reserveer